Acredita’t oficialment amb el nostre curs d’acTIC i transforma la teva carrera professional

—-

Entra en un món on el teu coneixement en tecnologies de la informació i la comunicació obre les portes a noves oportunitats professionals. Si encara no tens una acreditació tan important com l’ACTIC, no busquis més. El Centre de Formació Idiomes Versailles està aquí per acompanyar-te en aquest viatge transformador.

Imagina’t a tu mateix, confiant i segur en les teves habilitats digitals, acreditat davant de l’Administració i les empreses. Amb l’ACTIC, tens la garantia que els teus coneixements en informàtica són reconeguts i valuosos en el mercat laboral actual.

Amb el nostre equip de professors qualificats i la nostra experiència com a examinadors homologats, t’oferim el curs perfecte per preparar-te i superar l’examen ACTIC. No és només un certificat, és una oportunitat per a la teva carrera professional.

Nivell Mitjà – Inicia el teu viatge cap a la competència digital:

Inici del curs: 05/06/2023

Fi del curs: 24/07/2023

Horaris: Dilluns i dimecres de 16:00 a 18:00 h

La data de l’examen: 26/07/2023

Nivell Avançat – Eleva el teu potencial digital a noves alçades:

Inici del curs: 05/06/2023

Fi del curs: 24/07/2023

Horaris: Dilluns i dimecres de 18:00 a 20:00 h

La data de l’examen: 26/07/2023

No deixis que les oportunitats passin de llarg. Pregunta’t a tu mateix: “Encara no tinc una acreditació ACTIC?” Si la resposta és sí, aleshores aquest és el moment perfecte per donar el primer pas cap a un futur prometedor.

Prepara’t per fer un gir de 180 graus a la teva carrera professional. Preinscriu-te i reserva  la teva plaça al formulari de sota.

Preinscriu-te al nostre Curs!