90% d’aprovats durant la darrera convocatòria.

Amb el Centre de Formació Versailles ho aconseguiràs!

—-

El certificat acTIC és un títol oficial i professional, que acredita els coneixements i les habilitats en tecnologies de la informació i la comunicació. És un requisit cada vegada més important per a molts professionals, ja que els permet millorar la seva carrera i guanyar millors oportunitats laborals. I alhora, cada cop té més pes en els processos d’oposició.

Des de fa anys a Versailles som líders en formació informàtica. Per això, oferim el millor curs de preparació per al certificat acTIC. El secret del nostre èxit està en el professorat: el curs està impartit per un equip de professors experts en el sector. Però també perquè ens centrem en l’alumnat, ja que la preparació està dissenyada per adaptar-se a les necessitats de cada alumne. Per això aconseguim un alt percentatge d’aprovats.

Si vols aconseguir el certificat acTIC i millorar el teu futur professional, el Centre de Formació Versailles és la teva millor opció. Amb nosaltres ho aconseguiràs!
“Vaig decidir fer el curs de preparació per al certificat acTIC amb Versailles, perquè volia millorar les meves habilitats en TIC i poder optar a millors oportunitats laborals. El curs va ser molt complet i m’ha ajudat a adquirir els coneixements i les habilitats que necessitava. Els professors eren genials, es notava que eren experts en el tema. A sobre, van fer que l’aprenentatge fos molt divertit i interactiu. I el resultat ha estat immediat! Vaig aconseguir una nova feina molt millor que l’anterior! Estic molt contenta d’haver fet aquest curs i el recomano a qualsevol persona que ho necessiti.”

“El curs de preparació per al certificat acTIC m’ha ajudat a acreditar les habilitats digitals que necessitava per aprovar unes oposicions. Els professors eren molt pràctics i van fer que l’aprenentatge fos molt fàcil d’entendre. Estic molt agraït a Versailles per tot el suport rebut! 100% recomanable!”

“Vaig decidir fer el curs de preparació per al certificat acTIC perquè volia acreditar tots els coneixements en TIC que he adquirit gestionant la meva empresa. El curs va ser molt útil i m’ha ajudat molt. Estic molt contenta d’haver fet aquest curs i el recomanaria a qualsevol persona que vulgui acreditar aquests coneixements dins del món de l’empresa”.

“Volia millorar les meves oportunitats laborals quan acabés els estudis. I la veritat és que en totes les entrevistes laborals que he anat, m’han valorat moltíssim aquesta acreditació. A Versailles em van ensenyar molt bé i vaig aprovar l’examen de seguida. Són els millors, els recomano!”

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Inscriu-te al nostre Curs!