Un títol obligatori per Llei

—-

Si has arribat fins aquí és perquè o tens granges d’animals, o sols transportar-ne, sigui com a camioner, o en els teus moments d’oci, com quan vas a caçar i portes gossos. Si entres dins d’aquest grup, saps que per transportar animals a Catalunya és obligatori tenir el títol de Benestar Animal per a Transportistes d’Animals i Responsables Durant el Transport?

—-

Si encara no has obtingut aquest títol, no et preocupis, perquè tenim la solució ideal per a tu: t’oferim un curs 100% subvencionat de “Benestar Animal per a Transportistes d’Animals i Responsables Durant el Transport” per aconseguir l’acreditació oficial. I el millor de tot? És completament gratis!

—-


Un curs Homologat per la Generalitat de Catalunya

—-

Forma’t amb els experts en benestar animal i assegura’t que els animals que transportes arribin al seu destí en les millors condicions possibles. El nostre curs us proporcionarà les eines necessàries per a garantir un transport segur, confortable i responsable per als animals que us confien.

—-

Aprendràs les tècniques i estratègies més efectives per a prevenir i abordar situacions de risc i com gestionar l’estrès dels animals durant el transport. Així, podràs convertir-te en un professional més capacitat i conscients de la teva responsabilitat.

—-

No deixis passar aquesta oportunitat única de formar-te en benestar animal i complir amb la teva obligació com a transportista d’animals. Contacta amb nosaltres ara mateix per a més informació i per a inscriure’t en el curs!

——

FES-HO JA! ÚLTIMES PLACES!

Però corre, perquè les places són limitades i s’estan esgotant ràpidament. No deixis que altres persones et passin per davant i aprofitin aquesta oportunitat que tu et mereixes i necessites. Actua ara i inscriu-te al Curs de Benestar Animal per a transportistes d’animals i responsables d’animals durant el transport, GRATUÏT I SUBVENCIONAT AL 100%, abans que sigui massa tard.

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Apunta’t al nostre Curs GRATUÏT!