Eleva la teva carrera professional amb el poder de comunicar-te en un Francès perfecte!

“Francès, passió, perfecció” no és només el nostre eslògan; és la nostra promesa!”

Imagina un matí on una reunió amb socis francesos no és una preocupació, sinó una oportunitat per demostrar la teva passió i perfecció en la comunicació. El món dels negocis no espera. El francès pot ser la clau per oblidar les barreres i destacar amb passió i perfecció.

Per això et presentem el nostre exclusiu “Curs de Comunicació Professional en Francès“. En ell comptaràs amb:

  • Materials de la màxima Qualitat: Continguts actualitzats i dissenyats específicament per al món empresarial, garantint-te una formació a l’altura de les teves expectatives.

  • Un Professorat Expert i Nadiu: Comptaràs amb l’orientació de professionals  nadius amb una gran experiència en la comunicació empresarial i amb un profund coneixement de la cultura francesa.

  • Seguiment Personalitzat del teu aprenentatge: Cada estudiant rep una atenció individualitzada, assegurant-te així un aprenentatge adaptat a les teves necessitats i objectius.

  • Ho podràs fer tot des de Casa teva: El millor de tot és que, gràcies a la nostra Aula Virtual, ho podràs fer tot el curs des de casa!

Amb la garantia de qualitat d’un dels millors centres de Catalunya

I tot això amb la garantia del Centre de Formació Versailles. Som un dels millors centres de formació en francès de Catalunya . Des de fa anys, portem a terme col·laboracions formatives amb empreses de renom internacional. Centenars d’alumnes que han passat per les nostres aules, ara són líders en els seus camps gràcies a la passió i la perfecció amb les quals han après a utilitzar la llengua francesa.

Et donem la garantia completa de satisfacció: Si en set dies sents que el curs no és per a tu, et retornem el 100% del teu pagament. Les places són estrictament limitades a causa de l’atenció personalitzada que oferim. Registra’t avui i porta la teva passió i perfecció pel francès al següent nivell.

La inversió en tu mateix sempre acaba tenint  un rendiment molt més gran que l’esforç realitzat. “Francès, passió, perfecció” no és només una frase, és una realitat que t’espera. No deixis passar aquesta oportunitat!

FES-HO JA! ÚLTIMES PLACES!

Però corre, perquè les places són limitades i s’estan esgotant ràpidament. No deixis que altres persones et passin per davant i aprofitin aquesta oportunitat que tu et mereixes i necessites. Actua ara i inscriu-te al Curs de Comunicació Professional en Francès, abans que sigui massa tard.

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Reserva la teva plaça pel nostre Curs!