El teu somni parisenc comença aquí

Si has arribat fins aquí, és perquè  ets una enamorada de la vida i la cultura franceses. Per això t’oferim el nostre curs GRATUÏT de francès bàsic. És just el que necessites per submergir-te en la bellesa i la riquesa d’aquesta bonica llengua. 

Imagina’t passejar pels carrers de la ciutat de la llum, comprenent les expressions locals, gaudint de la gastronomia més deliciosa i connectant amb les persones més interessants de la capital gal·la. Gràcies al nostre curs gratuït de francès, podràs aconseguir-ho fàcilment i amb tot l’estil i la classe que només la cultura francesa pot oferir-te.

Volem fer-te bategar el cor al ritme d’Édith Piaf!

No deixis passar aquesta oportunitat única de descobrir el teu propi París. Amb el nostre curs de francès, podràs connectar amb la cultura francesa i viure experiències autèntiques que et faran sentir com una autèntica parisenca. Aprofita aquesta ocasió per aprendre una nova llengua, connectar amb la cultura francesa i transformar la teva vida per sempre.

I saps el millor de tot? El curs és totalment GRATUÏT. A més, està avalat per institucions públiques com la Generalitat i l’Estat o organitzacions com la PIMEC. Mai has vist tantes possibilitats al teu abast per parlar i viure amb l’estil que realment t’agradaria!

Els carrers de París t’estan esperant!

Comença avui mateix a viure la vida com una autèntica parisenca. Inscriu-te al nostre curs GRATUÏT de francès i fes realitat el teu somni amb tot l’estil i la classe que només la ciutat de la llum i l’amour pot oferir-te. No deixis passar aquesta oportunitat única de transformar la teva vida per sempre. Els carrers de París t’estan esperant!

FES-HO JA! ÚLTIMES PLACES!

Però corre, perquè les places són limitades i s’estan esgotant ràpidament. No deixis que altres persones et passin per davant i aprofitin aquesta oportunitat que tu et mereixes i necessites. Actua ara i inscriu-te al Curs Bàsic de Francès, GRATUÏT I SUBVENCIONAT AL 100%, abans que sigui massa tard.

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Apunta’t al nostre Curs GRATUÏT!