Transforma Likes en Vendes!

Aprèn les estratègies definitives per potenciar el teu Instagram i impulsar el teu negoci com mai

¿Estàs cansat de veure com els teus ‘likes’ no es tradueixen en acció? ¿Desitges un Instagram que no només sigui estètic, sinó també lucratiu? Estàs al lloc correcte.  Comença una nova etapa en el teu compte d’Instagram. Imagina una nova realitat on cada ‘like’ és una oportunitat de venda pel teu negoci. A Versailles et mostrarem com acosneguir-ho amb aquest Curs GRATUÏT!

Al nostre centre et mostrarem com acosneguir-ho amb aquest Curs GRATUÏT de 45 hores. T’ensenyarem a crear una Estratègia Digital a Instagram: desde l’anàlisi de tendències fins a la conversió de seguidors en clients.

Amb la garantia de qualitat d’un dels millors centres de Catalunya

I tot això amb la garantia del Centre de Formació Versailles. Som un dels millors centres de formació in Instagram de Catalunya . Des de fa anys, portem a terme col·laboracions formatives amb empreses de renom internacional. Centenars d’alumnes que han passat per les nostres aules, ara són líders en els seus camps gràcies a la passió i la perfecció amb les quals han après a utilitzar aquesta plataforma. 

Amb un professorat expert en la matèria, els millors i més actualitzats materials per aprendre i centenars d’exalumnes satisfets pel curs, no et pots perdre aquesta oportunitat! El curs està totalment subvencionat. Sense cap cost ocult ni compromís. El teu creixement a Instagram està a una inscripció de distància.

¿A què esperes? Si encara tens dubtes, considera aquesta oportunitat com una inversió al teu futur digital. No deixis passar aquesta oportunitat única. Aprèn i domina Instagram. Las places són limitades. ¡Inscriu-te ara i comença a transformar el teu negoci  a Instagram!

FES-HO JA! ÚLTIMES PLACES!

Però corre, perquè les places són limitades i s’estan esgotant ràpidament. No deixis que altres persones et passin per davant i aprofitin aquesta oportunitat que tu et mereixes i necessites. Actua ara i inscriu-te al Curs d’Estratègia Digital a Instagram, abans que sigui massa tard.

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Reserva la teva plaça pel nostre Curs GRATUÏT!