LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA FA ENTREGA DEL DIPLOMA A LA DESTACABLE QUALITAT EN FORMACIÓ AL CENTRE DE FORMACIÓ VERSAILLES

El passat divendres dia 21 de novembre de 2014 va tenir lloc a Barcelona la setena edició del Premi CCC a l’Excel·lència en l’Activitat Formativa. En aquesta edició, Centre de Formació Versailles va veure reconeguda la seva tasca rebent un Diploma de Reconeixement a la Destacable Qualitat en l’Àmbit de la Formació.

Aquest no és el primer cop que Centre de Formació Versailles veu reconegut el seu treball per part de la Confederació de Comerç de Catalunya. El passat 2008, Centre de Formació Versailles ja va ser guardonat amb el Diploma de Reconeixement a la Destacable Qualitat en l’Àmbit de la Formació i l’any 2010 va ser el centre guanyador del Premi CCC a l’Excel.lència en l’Activitat Formativa.

Amb l’entrega d’aquests premis, la CCC reconeix i destaca l’eficiència i la gestió de l’oferta formativa, l’alt grau de professionalitat dels docents i les instal.lacions de l’equipament dels centres formatius col.laboradors amb l’entitat. Centre de Formació Versailles fa més de deu anys que col.labora amb aquesta entitat oferint plans formatius totalment subvencionats i fonamentalment adreçats a treballadors i autònoms del sector comerç.

La directora del Centre Teresa Benavent i Salat va rebre en nom de tot l’equip de professionals del centre, el Diploma de Reconeixement a la Destacable Qualitat en l’Àmbit de la Formació entregat per Josep Maria Recasens, Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, en un acte que tinguè lloc el passat 21 de novembre a la Sala B de Foment de Treball Nacional.