Benvinguts i benvingudes un any més, al Casal Infantil de Setmana Santa més divertit i educatiu de l’any: Easter Time! Durant quatre dies únics, les vostres filles i fills podran gaudir d’un munt d’activitats en anglès mentre aprenen i es diverteixen amb altres nens i nenes de la seva edat.

Del 3 al 6 d’abril, de dilluns a dijous de 9 del matí a 13:30 del migdia, Easter Time serà la millor opció per a tots aquells pares i mares que busquen una activitat diferent per als seus fills durant les vacances de Setmana Santa.

Per què triar Easter Time? Perquè és un casal creat amb amor i dedicació, pensat per als més petits perquè s’ho passin bé mentre practiquen l’anglès, una llengua que cada vegada és més important en el món en què vivim.

A Easter Time, els vostres fills i filles gaudiran d’una gran varietat d’activitats pensades per estimular la seva creativitat i la seva imaginació. Des de contes en anglès fins a tallers de reciclatge, passant per jocs, pel·lícules, treballs manuals i moltes altres activitats que els mantindran entretinguts i enriquits durant tot el dia.

I no us preocupeu, perquè Easter Time està dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys, així que tots tindran la seva activitat ideal. A més, el nostre equip de monitors està format per professionals experimentats i amb moltes ganes de fer passar als vostres fills les millors vacances de Setmana Santa.

No deixeu passar l’oportunitat de fer que aquestes vacances siguin diferents i especials per als vostres fills. Apunteu-los a Easter Time, el casal infantil en anglès que farà que aprenguin jugant i que gaudeixin com mai. I ho podran fer tot, a un preu genial! Només 50 € (amb el material inclòs)

Últimes places per al Casal Easter Time! No deixeu passar l’oportunitat de fer que les vacances de Setmana Santa dels vostres fills siguin inoblidables! No us ho penseu més, apunteu-vos avui mateix! I recordeu, just aquí a sota hi ha un formulari d’inscripció per fer-ho més fàcil que mai i assegurar-vos una plaça al nostre casal infantil en anglès abans no s’esgotin o tanquem el termini d’inscripció. Us hi esperem!

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Aconsegueix ara una de les darreres places per als teus fills/es!