30 hores per aconseguir/renovar el teu carnet de Manipulador d’Aliments. Fes-ho ja i estalvia temps!

Un curs gratuït i oficial per a professionals de l’hostaleria o persones que vulguin obtenir o renovar el seu carnet de manipulador d’aliments

Benvingut/da a la nostra proposta de formació gratuïta de Manipulació d’Aliments, Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries.

Aquest curs és ideal per a aquelles persones que es dediquen o volen dedicar-se a l’hostaleria, així com per a aquelles que necessiten renovar el carnet de manipulador d’aliments.

Amb aquesta formació, aprendràs les millors pràctiques d’higiene i seguretat alimentària, i podràs garantir la salut dels teus clients.

Complir amb la normativa d’higiene i seguretat alimentària: Un requisit indispensable per a la teva feina i el teu futur

Els beneficis de fer aquest curs gratuït són molts.

Amb aquesta formació, aprendràs les millors pràctiques d’higiene i seguretat alimentària, i podràs garantir la salut dels teus clients. El programa consta de 30 hores, que cobreixen tot el contingut necessari per obtenir el carnet de Manipulador d’Aliments. Alhora,  podràs aprendre sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. El curs està dissenyat per fer-lo presencialment els dissabtes al matí a les nostres aules del Centre de Formació Versailles, de Lleida.

Els aprenentatges adquirits durant el curs, et permetran complir amb les normes i regulacions establertes. Això et donarà més confiança en la teva feina, et farà més competitiu en el mercat laboral i et proporcionarà un millor futur professional.

En finalitzar-lo, aconseguiràs un títol oficial que certificarà que compleixes amb la normativa vigent en matèria de manipulació d’aliments.

Un curs amb la màxima qualitat i amb totes les garanties

La formació està avalada per institucions reconegudes com el Ministerio de Trabajo y Economía Social, el Consorci per a la Formació Continua de la Generalitat de Catalunya i PIMEC.

No et preocupis! Els continguts estan estructurats de manera clara i concisa, perquè sigui accessible per a tothom, independentment dels coneixements previs.  En finalitzar aquesta formació, obtindràs un el certificat oficial que estàs buscant.

Quan durarà el curs i on es farà?

Quan durarà el curs i on es farà?

El curs dura 30 hores, i es portarà a terme els dissabtes de 9h a 14h, a les aules del Centre de Formació Versailles a Lleida. Pots consultar si vols el Calendari i el Programa.

Comptaràs amb el millor professorat

Alba Piulats, la nostra professora d’aquest curs,és una experta en la matèria. Coneix les normes sanitàries i els riscos associats als aliments i com prevenir-los. El mètode que utilitza és dinàmic i pràctic, basat en casos reals i exemples quotidians. A més, és atenta i respectuosa amb les necessitats de cada alumne i fomenta la participació i aprenentatge actiu.

Què opina el nostre alumnat? 


Marta Bosch

“M’ha agradat molt aquest curs perquè m’ha ensenyat a manipular els aliments de forma segura i a evitar la contaminació. Ara sé com prevenir les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries”


Pep Sánchez

“Aquest curs m’ha ajudat a renovar el meu carnet de manipulador d’aliments. Els continguts  són molt pràctics i útils!”


Esther Riba

“Gràcies a aquest curs he après a identificar els aliments que poden causar reaccions al·lèrgiques i com evitar la contaminació creuada. Sens dubte, el recomano molt!”


Héctor Rossi

“Este curso me cambió la vida. Aprendí a cuidar mi salud y la de los demás, a respetar las normas de higiene y seguridad alimentaria. La formación es muy práctica y dinámica. Si querés trabajar en el rubro de la comida, no lo dudes: hacé este curso y vas a ver los resultados.”

Aprofita aquesta oferta única: aconsegueix el teu carnet de manipulador d’aliments sense cost i enriqueix la teva formació!

No esperis més per aconseguir o renovar el teu carnet oficial de manipulador d’aliments! I aprofita aquesta oportunitat per millorar la teva formació i augmentar les teves possibilitats professionals (i sense que et costi ni un euro!).

Apunta’t ara mateix al nostre curs, i fes-te amb el teu carnet oficial de manipulador d’aliments.

Però fes-ho ja!

Perquè les Places són Limitades i aquesta oferta té Data de Caducitat!

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Apunta’t ja al nostre Curs!