Aprèn Comptabilitat i Canvia el teu Futur Professional en 60 hores

T’agradaria portar els comptes del teu negoci o millorar les teves habilitats professionals?

Vols aprendre comptabilitat per ampliar el teu ventall de possibilitats laborals?

Busques un curs pràctic, senzill i totalment gratuït, que t’ajudi a millorar el teu futur?

Si la resposta a totes aquestes preguntes és un sí, aquest curs és per a tu!


Inverteix en tu mateix i desbloqueja noves oportunitats que transformaran la teva vida

El nostre curs t’ofereix una formació completa en comptabilitat bàsica que t’ajudarà a millorar les teves habilitats professionals o a fer un salt en la gestió comptable del teu negoci.

En l’actualitat, moltes empreses posen èmfasi en la formació comptable dels seus empleats durant els processos de selecció. Això vol dir que si busques millorar les teves oportunitats laborals, és important que tinguis coneixements de comptabilitat bàsica. El nostre curs et pot ser d’utilitat tant si busques millorar en el teu lloc de feina actual, com si vols fer un salt en la gestió comptable del teu negoci.

Durant el curs, aprendràs a dominar el llenguatge i la terminologia comptable, així com les eines informàtiques necessàries per a la gestió comptable. També adquiriràs coneixements pràctics sobre la gestió de les operacions econòmiques d’una empresa, el registre i la classificació d’aquestes operacions, l’elaboració i l’anàlisi dels estats financers bàsics, i l’aplicació de la normativa comptable vigent.

Un curs amb la màxima qualitat i amb totes les garanties

La formació està avalada per institucions reconegudes com la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i la PIMEC

No et preocupis! Els continguts estan estructurats de manera clara i concisa, perquè sigui accessible per a tothom, independentment dels coneixements previs en comptabilitat.  En finalitzar aquesta formació, obtindràs un certificat públic que acredita els teus coneixements i habilitats en aquest àmbit.

Comptaràs amb el millor professorat

Òscar Arasanz, el nostre professor d’aquest curs, és un expert en comptabilitat amb molts anys d’experiència en l’ensenyament de Comptabilitat Bàsica a treballadors, petits empresaris i propietaris de negocis. Ha desenvolupat aquest curs perquè sigui fàcil d’entendre, i ha inclòs exemples reals per ajudar-te a aplicar els conceptes a la vida real.

Què opina el nostre alumnat? 

Laia Garcia

“El curs de comptabilitat ha superat les meves expectatives i m’ha ajudat a millorar la meva feina a l’empresa.”

Pau Bosch

“No sabia res de comptabilitat abans del curs, però ara me’n surto perfectament gràcies a les explicacions clares del professor.”

Júlia Martínez

“Em va encantar la varietat d’exemples reals que es van utilitzar en el curs de comptabilitat, els quals van ajudar-me a comprendre millor els conceptes.”

David Pons

“El curs de comptabilitat m’ha estat molt útil per entendre millor la gestió financera del meu negoci.”

Comença a construir la teva millor versió professional!

A què estàs esperant? Inscriu-t’hi avui mateix i aprofita aquesta oportunitat única d’aprendre comptabilitat bàsica amb el millor equip i sense que et costi ni un euro. 

Només has de fer clic al botó de sota i emplenar el formulari amb les teves dades. T’enviarem un correu electrònic i podràs començar a canviar el teu futur. 

No deixis passar aquesta oportunitat! Inscriu-t’hi ara i comença a dominar la Comptabilitat Bàsica en només 60 hores!

Però fes-ho ja!

Perquè les Places són Limitades i aquesta oferta té Data de Caducitat!

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Apunta’t ja al nostre Curs!

Consulta el Calendari i el Programa del Curs