Aquest Estiu Desperta el Potencial del teu Fill!

Amb el nostre Reforç Escolar, no hi ha límits per al seu Èxit Acadèmic.

—-

Al Centre de Formació Versailles fa 25 anys que tenim un objectiu clar: Ajudar als teus fills i filles a superar els seus desafiaments acadèmics amb el nostre curs REFORÇ Escolar 2023. Fes que cap assignatura sigui un obstacle per a ells!

—-

Imagina un estiu on el teu fill no només gaudeix de les vacances, sinó que també ha superat aquelles assignatures que sempre li han costat més.

—-

Com a pares i mares, sabem el que significa veure els nostres fills lluitar constantment amb algunes de les assignatures. El nostre curs està dissenyat per transformar aquesta lluita en èxit.

—-

—-

Compromesos amb l’Èxit: La nostra Metodologia de Reforç Adaptada a cada Estudiant

—-

El nostre curs ofereix reforç en totes les matèries per a estudiants de Primària, ESO i Batxillerat. Des del 3 al 28 de juliol, els teus fills podran superar les seves dificultats acadèmiques i afrontar el nou curs amb molta més confiança.

—-

Comptem amb un equip d’educadors experimentats i apassionats, dedicats a proporcionar un suport individualitzat que permeti a cada estudiant treure el millor que hi ha dins seu. Podem despertar el seu potencial!

—-

Creiem fermament en la nostra metodologia de reforç. Si no notes una millora en el rendiment acadèmic del teu fill, adaptarem el programa a les seves necessitats individuals, fins a aconseguir-ho.

—-

Converteix aquest estiu en una oportunitat de creixement per als estudiants de casa teva. Reserva la teva plaça per al curs REFORÇ ESCOLAR!

—-

P.D.: Recorda que cada petit pas cap endavant compta en el camí de l’educació del teu fill. Deixa’ns ser part d’aquest viatge. Reserva la seva plaça avui mateix i comença a veurela diferència en la seva trajectòria acadèmica!

——

FES-HO JA! ÚLTIMES PLACES!

Però corre, perquè les places són limitades i s’estan esgotant ràpidament. No deixis que altres persones et passin per davant i aprofitin aquesta oportunitat que els teus fills/es mereixen. Actua ara i reserva la seva plaça al Reforç Escolar Estiu 2023, abans que sigui massa tard.

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Reserva la plaça del teu fill/a al nostre Reforç Escolar!