Som essencials, som segurs

CENTRE DE FORMACIÓ IDIOMES VERSAILLES, com a centre que pertany al grup Acadèmies Unides, format per gairebé 6000 centres de formació no reglada de Catalunya, per mitjà d’aquest escrit, volem fer palès el gran greuge comparatiu, pel que fa a les mesures entorn a la Covid-19, que estem patint respecte a altres centres de titularitat pública del sector (Escoles Oficials d’Idiomes, escoles de música i dansa adscrites a la Generalitat, entre altres), com també respecte als centres i acadèmies de formació no reglada de la resta de CCAA, on han estat considerats des de l’inici de la pandèmia, com a serveis ESSENCIALS.
Per tot plegat, us animem a llegir i compartir la nota de premsa publicada per GEIC (Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya), gremi que forma part també del grup d’Acadèmies Unides, per la qual podreu ser conscients de la difícil situació que està atravessant el nostre sector.

Per últim, a totes i tots les/els nostres alumnes i famílies que continueu amb nosaltres, donar-vos el nostre agraïment infinit! Sou la raó de que continuem treballant! Tot i això, som conscients que alguns de vosaltres no disposeu de mitjans possibles per seguir les classes “online”, altres als quals no podem adaptar-nos a les vostres necessitats específiques en aquesta modalitat, i d’altres, que no voleu seguir les classes telepresencialment (i esteu en el vostre dret). Però tingueu clar que tot l’equip s’està esforçant al màxim per continuar oferint una formació de qualitat, i també, treballant moltíssim per poder obrir les nostres portes, i veure’ns a les aules. Perquè, #somessencials i #somsegurs

Nota de premsa conjunta