Si necessites informació addicional no dubtis en contactar-nos!

Avís legal i Política de Privacitat 

El Centre de Formació Versailles ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, se li comunica que les dades facilitades seran incloses en un fitxer de tractament automatitzat, de caràcter confidencial, per el enviament d’informació i el compliment de les obligacions contractuals, propietat de: Centre de Formació Id. Versalles, SL.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes inclosos a la legislació vigent, adreçant-se a la mateixa empresa.

Consulta també la nostra Política de Qualitat