POSA’T AL DIA AMB LA NORMATIVA LEGAL!

Si has arribat fins aquí és perquè estàs buscant actualitzar-te sobre les darreres lleis i tendències en el sector porcí. El nostre curs GRATUÏT en Benestar Animal i Gestió Ambiental (Porcí) és la resposta que necessites: una formació completa per estar al dia amb la normativa legal i millorar la sostenibilitat de la teva explotació.

I TOT AMB LA GARANTIA DEL CENTRE DE FORMACIÓ VERSAILLES, EL MILLOR CENTRE DE LLEIDA EN FORMACIÓ PRIVADA PEL MÓN RURAL

I saps el millor? No només el curs és GRATUÏT, sinó que comptes amb la garantia del Centre de Formació Versailles, l’espai educatiu privat de referència a Lleida per a tasques agrícoles.

Des de fa més de 40 anys, som pioners en la formació en aquest àmbit. Pensa, que aquest curs GRATUÏT t’ofereix eines pràctiques i coneixements actualitzats per conèixer a fons la normativa més actual, maximitzar la productivitat, respectant alhora el medi ambient i el benestar dels animals.

A més, la formació està impartida per experts del sector. Et garantim una actualització legal i  un aprenentatge de qualitat basat en les últimes innovacions i pràctiques sostenibles. Registra’t avui i comença el teu camí cap a una gestió 100% legal, eficient i responsable. Estàs només a un clic d’aconseguir-ho!

HISTÒRIES D’ÈXIT: DESCOBREIX COM EL CURS D’ANGLÈS ONLINE HA TRANSFORMAT LES TRAJECTÒRIES PROFESSIONALS I VITALS DEL NOSTRE ALUMNAT

Aquest curs d’anglès online ha estat una revelació per a mi. Les classes són dinàmiques i l’horari flexible s’ajusta perfectament a la meva rutina diària. Gràcies a aquest curs, ara em sento més preparat per a les oportunitats laborals que requereixen anglès

Estic encantada amb el curs! Els professors són molt atents i les lliçons són molt pràctiques. He notat una millora significativa en el meu nivell d’anglès, i ja he començat a enviar el meu CV a empreses internacionals!

Per mi, l’aprenentatge de l’anglès mai havia estat tan divertit i efectiu. Aquest curs m’ha obert els ulls a la importància de dominar l’anglès en el món laboral actual. El preu és molt assequible i val cada cèntim. I a la meva empresa, d’ençà que saben que faig aquesta formació, ja m’han ofert noves responsabilitats amb increment del meu sou!

El curs és fàcil de seguir i et motiva a continuar aprenent. Els materials són excel·lents i les classes en línia són molt còmodes per a mi. Amb els meus horaris de bojos, és genial arribar a casa, posar-me còmoda, fer-me un té i començar la classe. Estic molt satisfeta de la meva decisió d’unir-me a aquest curs. Tinc moltes ganes de començar a buscar feina a empreses internacionals!

Un curs d’anglès fantàstic amb una metodologia que realment funciona. Em sento més confiant en el meu anglès i estic segur que això em beneficiarà en la meva carrera professional.

M’agrada la flexibilitat que aquest curs ofereix, a més de l’atenció personalitzada dels professors. L’anglès és essencial avui dia i aquest curs ofereix una gran oportunitat per aprendre-ho. Quan acabi, m’estic plantejant treure’m el First Certificate, que m’anirà molt bé per a les meves oposicions.

Des que vaig començar aquest curs, la meva comprensió de l’anglès ha millorat molt. Estic agraït per aquesta oportunitat i estic emocionat per veure on em portarà el meu nou nivell d’anglès. El meu somni sempre ha estat treballar de cuiner a Londres. No veig el moment de comprar els bitllets d’avió per anar-hi!

Recomanaria aquest curs a tothom. És una inversió petita per a un retorn molt gran. L’anglès és la llengua internacional i aquest curs et prepara per a un món de possibilitats. Des que el vaig fer, ja he aconseguit una feina a Nova York on em paguen moltíssim més que el que cobrava a la meva ciutat natal!

FES-HO JA! ÚLTIMES PLACES!

Inscriu-te ja i aconsegueix posar-te al dia amb la normativa legal per a granges porcines!

Però corre, perquè les places són limitades i s’estan esgotant ràpidament. La demanda és molt alta! No deixis que altres persones et passin per davant i aprofitin aquesta oportunitat que tu et mereixes i necessites. Actua ara i reserva la teva plaça per al Curs GRATUÏT de Benestar Animal i Gestió Ambiental (Porcí), abans que sigui massa tard.

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Inscriu-te JA al nostre Curs Gratuït de Benestar Animal i Gestió Ambiental (Porcí)!