Transforma la Teva Realitat Laboral: El Francès online, la teva Porta a un Món d’Oportunitats

T’estàs sentint atrapat/da en una situació laboral precària? Desitges una estabilitat que sembla impossible d’aconseguir? Estàs a punt de descobrir com el poder d’un nou idioma pot canviar la teva vida per sempre.

Laura era com tu. Després de perdre la seva feina, va sentir-se molt perduda. Però va decidir prendre les regnes de la seva vida. Amb el nostre Curs de Francès Online, no només va adquirir una nova habilitat, sinó que també va descobrir un nou món d’oportunitats laborals. Avui, Laura treballa en una empresa multinacional amb seu a París, gaudint d’una estabilitat i una qualitat de vida que mai hagués imaginat.

Com amb la Laura, gràcies a aquest Curs de Francès Online, no només adquiriràs una habilitat valuosa, sinó que també obriràs una porta cap a oportunitats laborals inexplorades, tant a nivell local com internacional.

Amb la garantia de qualitat d’un dels millors centres de Catalunya

I tot això amb la garantia del Centre de Formació Versailles. Som un dels millors centres d’idiomes de Catalunya. Des de fa més de 40 anys, portem a terme col·laboracions formatives amb empreses de renom internacional. Centenars d’alumnes que han passat per les nostres aules, ara són líders en els seus camps gràcies a la passió i la perfecció amb les quals han après a les nostres aules virtuals.

 

Amb un professorat expert en la matèria, els millors i més actualitzats materials per aprendre i centenars d’exalumnes satisfets pel curs, no et pots perdre aquesta oportunitat! I tot per un preu impressionant: 45 euros al mes

A què esperes? Si encara tens dubtes, considera aquesta oportunitat com una inversió al teu futur laboral. No deixis passar aquesta oportunitat única. Aprèn i domina el francès. Las places són limitades. Reserva la teva plaça ara i comença a transformar la teva vida!

Històries d’Èxit: Descobreix com el Curs de Francès Online ha transformat les trajectòries professionals i vitals del nostre alumnat

Després de perdre la meva feina aquí, vaig decidir que era el moment d’explorar oportunitats fora. Aquest curs de francès no només em va donar la confiança per postular-me a empreses franceses, sinó que també em va ajudar a obtenir una posició en una empresa a Lyon, amb millors condicions laborals que a Catalunya. Estic molt agraïda per aquesta oportunitat de canvi.

El curs de Francès online va ser crucial per a la meva transició professional. Tenia el desig de treballar en l’àmbit internacional i el francès em va obrir portes inesperades. Ara col·laboro amb clients francòfons i estic expandint la meva xarxa professional i comercial a escala global

El suport dels professors i la qualitat del material del curs em va permetre aprendre francès ràpidament. Això va ser clau quan vaig decidir enviar el meu CV per a procés de selecció a una empresa multinacional amb seu a Brussel·les. I em van escollir! Aquest curs ha estat la meva inversió més valuosa per al meu futur professional.

Estava buscant una manera de diferenciar-me en un mercat tan competitiu com és la venda de productes agroalimentaris ecològics. Aprendre francès amb aquest curs no només va enriquir el meu CV, sinó que també em va preparar per a vendre els meus productes a compradors francesos i ampliar el mercat. Gràcies a això, ara estic pensant a obrir una oficina a Montpellier, per atendre a tots els nous clients que m’estan arribant.

Estar en un sector altament competitiu em va empènyer a buscar maneres de destacar. Aprendre francès amb aquest curs va ser la decisió correcta. La qualitat de l’ensenyament i la flexibilitat del curs en línia em van permetre equilibrar la meva vida laboral i l’aprenentatge d’un nou idioma. Ara, tinc relacions comercials més sòlides amb els meus clients francòfons, i això ha elevat el meu perfil professional dins de l’empresa on treballo.

Vaig decidir apostar per mi mateixa i invertir en aquest curs de francès. No només vaig adquirir una nova habilitat, sinó que també vaig començar a connectar amb empreses a França. Aquest curs va ser el trampolí que necessitava per aconseguir una posició estable en una empresa a París. Treballar a la ciutat dels meus somnis és meravellós!

Amb la incertesa laboral, sabia que necessitava fer alguna cosa diferent. Aquest curs de francès online va ser més que una classe d’idiomes, va ser una experiència d’aprenentatge enriquidora que em va preparar per a noves oportunitats laborals. Ara, estic treballant en una ONG internacional i col·laboro amb equips de tot el món, una oportunitat que no hauria estat possible sense aquest curs.

Després de molts anys treballant en el mateix sector, vaig sentir la necessitat de canviar i explorar noves oportunitats. Sabia que el francès seria clau per accedir a mercats internacionals. Aquest curs va ser l’inici d’una nova etapa. La metodologia, juntament amb la dedicació dels professors, em va permetre aprendre ràpidament i amb confiança. Gràcies a això, vaig poder accedir a una empresa líder a Ginebra, un canvi que ha marcat un abans i un després en la meva trajectòria professional i vital.

FES-HO JA! ÚLTIMES PLACES!

Però corre, perquè les places són limitades i s’estan esgotant ràpidament. La demanda és molt alta! No deixis que altres persones et passin per davant i aprofitin aquesta oportunitat que tu et mereixes i necessites. Actua ara i inscriu-te al Curs de Francès online, abans que sigui massa tard. I recorda, si t’apuntes abans  del 25 de desembre, la matrícula és GRATIS

0Dies0Hores0Minuts0Segons

Reserva la teva plaça pel nostre Curs de Francès Online!