EL CENTRE

El Centre de Formació Idiomes Versailles, és una empresa que es dedica a la impartició de formació privada en idiomes, reforç escolar i informàtica des de l’any 1975. D’altra banda, al 1997 va iniciar la seva trajectòria en la gestió i impartició de formació subvencionada, tant per a treballadors en actiu, en col·laboració amb entitats com PIMEC i Confederació de Comerç de Catalunya, com per a persones en situació d’atur, com a centre col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
L’evolució del Centre ha estat constant. S’han desenvolupat i dut a terme diversos tipus de formació, com ara, la privada, la subvencionada, la bonificada, … i també formació en diferents àmbits, com l’administratiu, el comercial, el sociosanitari, l’agrícola, etc
En definitiva, som un Centre amb gairebé 40 anys d’experiència en el món de la formació, i el nostre principal objectiu, és formar a totes aquelles persones amb necessitats i/o inquietuds formatives, que vulguin ampliar els seus coneixements professionals i personals.
Us convidem a consultar la nostra Web per conèixer més sobre nosaltres i estar al dia de la nostra oferta formativa

NOTÍCIES

REBEM EL DIPLOMA A LA QUALITAT EN FORMACIÓ

La Confederació de comerç de Catalunya va reconèixer el treball de Centre de Formació Versailles fent-li entrega el passat divendres dia 21 de novembre del Diploma de Reconeixement a la Destacable Qualitat en l’àmbit de la Formació.

Seguir llegint

VERSAILLES ARA ONLINE

Una nova modalitat de formació que ofereix el nostre centre per adaptar-se a les noves necessitats dels nostres alumnes. A través de la plataforma Moodle, els nostres alumnes podran formar-se des de casa i escollir dins d’una gran varietat de cursos

INSTAL.LACIONS

Disposem de 5 aules totes equipades amb el material i instal·lacions necessàries per al correcte desenvolupament de les classes. Tres d’aquestes aules estan destinades a la impartició, exclusivament, de classes teòriques, i les dues aules restants, estan condicionades, tant per dur a terme cursos on siguin necessaris equips informàtics, com per a cursos en els quals no ho sigui. D’aquesta manera, el Centre disposa de dues aules de 50 m² amb espais més polivalents.
A més, cada una d’aquestes aules, compta amb un projector amb pantalla de dos metres per dos metres, per a una major comoditat per a professors i alumnes, a l’hora de les classes.

EL NOSTRE EQUIP

La plantilla de treballadors del Centre de Formació Versailles està formada per la direcció del centre, l’administració, comercials, cap d’estudis i un complet equip d’experts professionals en formació de diversos àmbits i per a diferents col·lectius: filòlegs i nadius per als idiomes, diplomats en ciències de l’educació per al reforç escolar, enginyers informàtics, enginyers tècnics agrícoles, llicenciats en ciències empresarials i màrqueting, comptables i economistes, decoradors…
El nostre equip de professors, a més de tenir llarga trajectòria docent i en el món empresarial està format per persones que creuen en la formació i vetllen dia a dia per a que els nostres alumnes assoleixin els seus objectiu en el futur.

TERESA BENAVENT SALAT

Directora Centre de Formació Versailles

"Treballem amb gran esforç per a aconseguir bons resultats. L’èxit dels nostres alumnes és la nostra satisfacció"

HOMOLOGACIONS I COL.LABORACIONS