ELS TEUS FILLS PREPARATS PEL FUTUR | ESCOLA DE FRANCÈS PER A NENS

Centre de Formació Versailles, som un centre amb més de 40 anys d’experiència en impartir cursos d’idiomes per a nens i adults, tenim experiència i ens reinventem continuament per a poder seguir oferint una formació en idiomes de qualitat a la ciutat de Lleida.

Com a novetat en idiomes, aquest nou curs presentem l’École de Français, una nova iniciativa enfocada a formar a nens d’infantil, primària i secundària en llengua francesa.


Horari: De dilluns a divendres de 17:00 a 19:00

ET DONEM MOTIUS PER A QUE ELS TEUS FILLS APRENGUIN FRANCÈS AMB NOSALTRES

  • Impartim altres idiomes, però Centre de Formació Versailles va iniciar la seva activitat com a escola especialitzada en francès; tenim recorregut, hem evolucionat, ens hem reinventat.

  • La metodologia École de Français de Versailles fa èmfasi en adquirir base gramatical. Els alumnes rebran una formació completa de la llengua francesa i els encaminem des de ben petits a la preparació d’exàmens oficials de francès, concretament els orientem en l’obtenció de l’exàmen DELF i del DALF

  • Els nens han d’aprendre, però l’aprenentatge ha de ser a la vegada divertit i enriquidor. Per això els teus fills ademés de formar-se en l’idioma francès, rebran una formació completa en cultura francesa que es farà a travès d’activitats com música, teatre, manualitats o jocs i cuina en francès